s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven Termal Kasaba 3. Yılını Birbirinden Eğlenceli Etkinliklerle Kutladı

25.03.2019

Narven Termal Kasaba hizmete açılışının üçüncü yılını iki gün boyunca süren birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yıl dönümü etkinlikleri ‘Doğayla Varız! Festivali & 3. Yıl Kutlamaları’ adı altında 23-24 Mart tarihleri arasında yüzlerce kişinin katılımı ile Narven’de gerçekleşti.

2016 yılının başında hizmete açılan Bolu’nun ve ülkenin en önemli turizm tesisleri arasında yer alan Narven Termal Kasaba’nın ‘Doğayla Varız! Festivali & 3. Yıl Kutlamaları’nın ilk gününde; ‘Dünden Bugüne Narven’ ve ‘Sevenlerinin Gözünden Narven’ fotoğraf sergilerinin açılışı gerçekleşti. İlk günkü etkinliklerin devamında minik misafirlerin yer aldığı ve birbirinden lezzetli yiyeceklerin yapıldığı Minik Şefler Kursu Bolulu aşçılar tarafından verildi.

‘Doğayla Varız! Koşusu’ 5 Bin Metrelik Parkurda Narven’de Gerçekleşti

3. Yıl Kutlamaları kapsamında organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenmeye devam edecek 5 Bin metrelik Doğayla Varız! Koşusu Narven Termal Kasaba’dan başlayarak Demirciler Köyü Mevkii’nden devam edip tekrar Narven Termal Kasaba’da sona erdi. 5 Bin metrelik Doğayla Varız! Koşusu’nu başarıyla tamamlayarak dereceye giren katılımcılara ödülleri Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin tarafından takdim edildi.


Doğayla Varız! Festivali & 3. Yıl Kutlamaları’nın ilk günü Nazlıgöl Kafe’de tesiste konaklayan misafirler için düzenlenen Canlı Müzik etkinliği ile devam etti. Canlı Müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşayan misafirler etkinlik sonunda düzenlenen çekilişle birçok ödül kazandı.

Kutlamaların ikinci günü sabahında 3. Yılın ilk üyesine Narven A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız ve Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı tarafından çiçek ve Bolu sepeti hediye edildi. Etkinliklerin devamında Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, Narven A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necip Çarıkçı ve Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız’ın ev sahipliğinde öğle yemeği gerçekleşti. Yemek sonrası misafirlere teşekkür ederek sözlerine başlayan ve Doğayla Varız! Festivali & 3. Yıl Kutlamaları hakkında bilgiler veren Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız; “Narven olarak özellikle 3 yıldır hızlı bir büyüme içerisindeyiz. Bunu da her yıl sizlerle birlikte kutlamayı adet edinmiş bulunmaktayız. Bu güzel organizasyonu bu sene ‘Doğayla Varız! Festivali’ kapsamında yapmaya karar verdik. Narven’in en çok önem verdiği çalışmalarının başında yer alan Doğayla Varız projesi aslında Narven’in yatırımcılarının projenin başından bu yana önemsediği ve birçok maddeyi içerisinde barındıran bir proje. Yamacına yaslandığımız ormanı ve en önemlisi doğayı korumak bizlerin borcu ve görevi. Narven tasarlanırken doğaya göre şekillendirilen, inşa edilirken doğayı koruyan ve en önemlisi yaşarken doğaya saygı duyulan doğayla uyumlu bir projedir. Yakın zamanda gerçekleşecek Doğayla Varız projesi lansmanında proje ve detaylarıyla ilgili birçok bilgi paylaşımı gerçekleştirilecek. Yaklaşık 18 bin üyemizle ve günübirlik konaklayan misafirlerimizle birlikte büyük bir aile olduk. Bizler ailemize ve gelecek nesillere bu farkındalığı aşılamak istiyoruz ve bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ dedi.

"Narven Büyümeye ve Gelişmeye Devam Edecek"

Narven Termal Kasaba’nın yatırım boyutu hakkında bilgilerde veren Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız; “Geldiğimiz nokta itibariyle 3 yılın sonunda 408 daire ile 900 bin kişiyi ağırlamış bulunmaktayız. Ortalama %85 doluluk oranıyla misafirlerimizi ağırladığımız Narven’de gecede yaklaşık 2500 kişiye konaklama hizmeti sağlamaktayız. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz 500 Milyon liralık yatırım ile büyümeye ve gelişmeye devam ettik. Yakın zamanda da 40 Milyon Liralık yatırım ile 95 dairemizi daha misafirlerimizin hizmetine sunmak için çalışmalarımıza başlıyoruz. Önümüzdeki süreçte de güçlü bir şekilde yatırımlarımızı gerçekleştirerek Narven çatısını büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. İstihdam anlamında yaklaşık 450 çalışma arkadaşımızla ve aileleri ile birlikte dolaylı olarak 1200 çalışma arkadaşımızla emeğimizi bölüşüyoruz. Bu proje; yatırımcılarımızın vizyonu, çalışma arkadaşlarımızın emeği ve hepsinden önemlisi Tabiatın Kalbi Bolulu vatandaşlarımızın ve birçok ilden ailemize katılan üyelerimizin sahiplenmesiyle hep beraber büyüyor. Buradan Narven markasının bugünlere gelmesinde emeği olan herkese ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“Bolu’da Turizm Daha Çok Gelişecek”

Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız’ın ardından duygularını ifade etmek üzere kürsüye çıkan Cumhur İttifakı Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Narven markasının Türkiye’ye yayılmasında emeği geçenlere şükranlarını sunarak; “Bolu’nun bundan sonraki en önemli gelişimlerinden bir tanesi, bu güne kadar olduğu gibi turizm olacak. Özellikle bu yeni dönemde bütün ulaşım ve alt yapısı ile birlikte kültür ve turizm anlamında belediye olarak bizlerinde destekleyeceği projelerle ile beraber inşallah Bolu’daki turizm daha da gelişecek. Görevimiz alt yapı yapmak, yatırımın önünü açmak. Her türlü kolaylığı sağlamak bizim işimiz. Bunu da bundan sonra yapacağız. Projenin fikir babası Halit Yıldız’ın bundan yaklaşık 12 sene evvel ürettiği projelerden bir tanesi idi Narven. Bugün itibariyle Narven A.Ş. çok ciddi kurumsal bir yapıya ulaştı ve çok önemli bir hizmet ortaya koydu. Kendi konsepti içerisinde çok önemli bir marka olmuş ve kaliteyi yakalamış durumda. Dolayısıyla böyle bir şirketin Bolu’da kendini bulması bizim açımızdan takdire şayan bir durumdur. Ayrıca Bolu açısından bir markadır. Buradan Narven ailesine ve yatırımcılarına Narven’in Bolu’ya kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

“Bolu Özel Bir Coğrafya”

Fatih Metin’in konuşmasının ardından son sözü alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, Bolu’nun özel bir coğrafya olduğunu belirterek; “Bolu için gurur günlerinden bir tanesi. Narven diye bir tesise sahibiz. Bu Narven’i kuranların değil Bolu’nun tesisi. Bolu’ya Allah özel bir coğrafya vermiş ve burası gelecekte turizm, sağlık, üniversite ve spor kenti olacak” dedi. Yılmaz Narven’in konseptinin Bolu’nun tabiatı ile uyumlu olduğuna dikkat çekerek; “Narven bizim yüz akımız oldu. İlçelerimiz ve merkezde yavaş yavaş turizm akıntısı başladı. Bunun duayeninin Narven olması bizim için mutluluk kaynağı. Narven’in hem konsepti hem yapılış şekli ve tabiat ile uyumlu olması bizim geleceğimiz ile ilgili çalışmalar. Çünkü Bolu tabiatı, sıcak su kaynakları ile var. Bu sayede tesisler geliyor. Bolu gelecekte emin adımlarla hedeflerine yürüyecek. İnşallah Narven yeni Narvenleri çıkartacaktır. Burada emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve katılımcılar ‘Sevenlerinin Gözünden Narven’ ve ‘Dünden Bugüne Narven’ sergilerini gezdikten sonra 3. Yıl fidanını dikerek can suyunu verdi. Fidan dikiminin ardından 3. Yıl pastası kesildi ve misafirler Macera Parkı gösterisini izledi. Etkinliklerin devamında ilgili alanlarda gerçekleştirilen Masa Tenisi ve Satranç turnuvalarında şampiyon olan katılımcılara ödülleri Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan tarafından takdim edildi. Doğayla Varız! Festivali & 3. Yıl Kutlamaları’nın ikinci ve son günü Türkiye’nin birçok ilinden Narven’e gelen misafirlere yönelik düzenlenen çekiliş ile sona erdi.