s1
s2
s3
s4
s5
s6

Adabilim Kızları Narven Kampında

02.05.2017

Adabilim Okulları Anadolu Lisesi ve Ortaokul kız okuma grubu öğrencileri Bolu Narven Termal kasabasında geçtiğimiz hafta sonu 3 gün 2 gecelik bir kamp gerçekleştirdiler.

Kamp boyunca öğrenciler bir taraftan termal tesislerin sosyal aktivitelerinden yararlanırken diğer taraftan günlük kitap ve Kur’an okumalarıyla birlikte kıldıkları beş vakit namazla, sohbet ederek ve film izleyerek verimli bir kamp geçirdiler.  Rehber öğretmenimiz Sabire Girgin kamp ile ilgili değerlendirmesinde “Öğrenmenin en etkili yolu yaparak ve yaşayarak öğrenmektir. Danışman öğretmenleri ile birlikte pek çok şeyi kızlarımız hem yaparak hem de eğlenerek keyifli bir şekilde öğrendiler.

Hayatları sınav olduğundan beri günlük ihtiyaçlarını kendi başına gideremez hale gelen çocuklarımız kendi işimi kendim yaptım diyerek kendilerine güvenmelerinin mutluluğunu ve gururunu yaşadılar. Hayat tecrübeler bütünüdür, bu kampta kızlarımıza güzel tecrübe oldu.” dedi.

Dönüş yolunda Hayreddin Tokadi Hazretleri’nin makamını ziyaret eden öğrenciler bedenen ve zihnen yenilenmiş olarak okullarına döndüler.