s1
s2
s3
s4
s5
s6

Bakan Yardımcıları Hafta Sonu Tatili İçin Narven’i Tercih Ettiler

11.07.2017

Hafta sonu tatili için Bolu’ya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Bilim Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’a Narven ev sahipliği yaptı.

Aileleriyle birlikte Narven’de konaklayan Bakan yardımcıları son gün düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek, bol bol sohbet etme olanağı buldular.

Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Necip Çarıkçı, Fahri Nalçacı ve Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda konuşma yapan Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek şunları söyledi; “Davetimize icabet edip Bolu’muza kadar teşrif ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tabi ki Bolu iki günde gezilecek bir ilimiz değil. Her ilçemizin farklı güzellikleri olan, farklı bir vilayetiz”.

Coşkunyürek konuşmasına şöyle devam etti; “Narven’in çalışanlarına, değerli arkadaşlarımıza ve bu tesisin oluşmasında emeği geçen çok değerli işadamlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyoruz. Bu tesis tamamlandığında yaklaşık 7200 kişinin ikamet ettiği, yaşayabildiği bir alan olacak. Yani bir termal kasaba olacak. Şu anda yapılan kısım daha bu işin beşte biri mertebesinde. İnşallah onlarda muvaffak olacak. Bizde onlara gereken desteği bugüne kadar verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.”

Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’da kahvaltıda Bakan yardımcıları adına bir konuşma yaptı ve şunları söyledi; “Gerçekten çok güzel bir tesis. Tesis sahiplerine ben teşekkür ediyorum. Bu kompleks kendi içerisinde belki de bölgenin en önemli komplekslerinden birisi. Zannediyorum ki Ankara ve İstanbul arasında merkezi bir konum olması itibariyle de bu tesis uzun yıllar birçok kesime hizmet edecektir. Otel ve kongre salonlarının bitimiyle birçok programlarımızı gerçekleştirebileceğimiz daha da kullanışlı bir tesis olacağını öğrendik. Bu Ankara için bir kazanım, İstanbul için bir kazanım, Ülke için bir kazanım. Birçok yere gittik. Bu konseptte bir tesisi ilk defa görüyoruz. Tesis sahiplerine bu misafirperverliklerinden dolayı hassaten bütün arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Biz şimdi gittikten sonra buranın ne kadar güzel bir yer olduğunu gönüllü olarak anlatacağız ve bir daha evlatlarımızla, çocuklarımızla birlikte gelmek için süremizi, zamanımızı bekleyeceğiz.”

Yavilioğlu’nun ardından söz alan Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’de kısa bir konuşma yaptı ve şunları söyledi; “Bu güzel ortamı bize sağlayan çok değerli Narven sahiplerine ve çok değerli Narven çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bolu’muzun her bir köşesi ayrı bir güzellik içerisinde. Bu nedenle bundan sonraki günlerde de hepinizi ailenizle birlikte Bolu’ya tekrar bekliyoruz. Bu programda emeği geçen Narven sahiplerine çok teşekkür ediyorum.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’da konuşmasında; “Tabiatın Kalbi diye adlandırdığımız ve topraklarının % 64’ü ormanlarla kaplı olan Bolu’muza teşriflerinizden dolayı çok kıymetli Bakanlarımıza, kıymetli eşlerine, sevgili gençlere öncelikle teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Bu organizasyonda emeği geçen başta Ulaştırma Bakan Yardımcımız Yüksel Coşkunyürek’e, yine Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e ve aynı zamanda burada üç gündür ev sahipliği yapan Narven’in ortaklarına ve bizlere hizmet eden kardeşlerimize de bende hassaten bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum” dedi ve Bakan yardımcılarını tekrar Bolu’ya davet etti.

Yoğun çalışma ortamlarından uzaklaşarak aileleri ile Narven’in SPA alanlarında dinlenme olanağı bulan Bakan yardımcıları, iki gün süren Bolu gezilerinin ardından Narven’dan ayrıldı.