s1
s2
s3
s4
s5
s6

Bolu’nun Sultanları Şampiyonluk Sonrası Narven’de Bir Araya Geldi

30.04.2021

2020-2021 sezonu Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’ni final maçları sonrası ikincilikle tamamlayarak Misli.com Sultanlar Ligi’ne yükselen ve Bolu’ya dönen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı şampiyonluk kutlamaları sonrası Narven Termal Kasaba’da bir araya geldi.

Narven Termal Kasaba’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Av. Sinan Barut, Sportif Direktör Faik Mert Dönmez, Baş Antrenör Salih Yergin başta olmak üzere, teknik ekip ve Şampiyon Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı voleybolcuları katıldı.

Alkışlar eşliğinde karşılanan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nı şampiyonluklarından dolayı tebrik eden Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız; “Sezon başında sezonun açılış yemeği, imza töreni ve motivasyon etkinliğimizde sizleri burada misafir etmiştik ve o gün sezon sonunda umarız şampiyonluk yemeğinde de bir araya gelebiliriz diye dileklerde bulunmuştuk. Bugün burada aylar öncesinde dilediğimiz güzel düşüncelerin gerçekleştiğine şahit olmak ve tarihinde ilk kez Sultanlar Ligi’ne yükselme başarısını gösteren bir takımı, sizleri karşılamak ve misafir etmek bizleri çok mutlu etmektedir. Narven olarak şampiyonluğunuzu tebrik ediyor ve başarılarınızı devamını diliyoruz” dedi.

Konuşması sonrası Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, takım adına kaptan Lahira Uzunovic’e çiçek takdim ederken Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Av. Sinan Barut da Serdar Yıldız’a voleybolcuların imzaladığı takım kaptanı Lahira Uzunovic’in formasını hediye etti ve şu cümleleri söyledi; “Zorlu ve uzun bir sezonu geride bıraktık. Sezon başında imza törenimizi ve motivasyon etkinliğimizi Narven'de gerçekleştirmiştik ve sohbet sırasında sezon sonu inşallah şampiyonluk yemeğimizi de Narven’de yeriz diye dileklerde bulunmuştuk. Aylar sonra şampiyon bir şekilde şehrimize dönmek, Bolu’ya bu mutluluğu, bu gururu yaşatmak bizleri çok memnun etmiştir. Bu başarıda emeği olan sporcularımız, teknik ekibimiz olmak üzere bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Narven Termal Kasaba ve diğer tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.”