s1
s2
s3
s4
s5
s6

Dünyaca ünlü şefler Narven’de yorgunluk attı

02.05.2017

3. Bolu İzzet Baysal Uluslararası Mutfak Günleri kapsamında Bolu’ya gelen dünyaca ünlü şefler Narven’in SPA alanlarında dinlenme olanağı buldu.

28-30 Nisan tarihleri arasında Bolu’da düzenlenen Uluslararası Mutfak Günleri’nde 8 ülkeden toplam 450 aşçı yemeklerini dünyaca ünlü şeflere beğendirmek için kıyasıya yarıştı.

Bolu Belediyesi’nin Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Bolu Valiliği ve Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği (YEPAD) ile organize ettiği 3’üncü Bolu İzzet Baysal Uluslararası Mutfak Günleri Ukrayna, Romanya, Mısır, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 13, toplamda 450 yarışmacının katılımıyla Bolu Kent Meydanı’nda düzenlendi. Dünya Şefler Birliği (WACS) Başkanı Thomas Andreas Gugler ve 21 ülkeden gelen 39 jüri üyesi, kırmızı et, beyaz et, makarna, tatlı, gençler ve çocuklar kategorisinde 12 kategoride yarışan aşçılar arasında en iyiyi seçmekte zorlandı.

Günün yorgunluğunu Narven SPA alanlarında atan ünlü şefler Bolu’da böylesine kaliteli bir tesisle karşılaşmış olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.