s1
s2
s3
s4
s5
s6

Geleneksel Kaz Yeme Gecesi’nin Sponsoru Narven

12.02.2015

İstanbul Geredeliler Derneği ve Bolu Platformu’nun Narven sponsorluğunda gerçekleşen Geleneksel Kaz Yeme Gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Bu sene 6.sı düzenlenen geceye; siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından katılım oldu. Gecede; Eski Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih METİN, Bolu Valisi Aydın BARUŞ, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin YILMAZ, İstanbul Vali Yardımcısı Osman ATEŞ, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurumu Başkanı Abdurrahman ÖZÇELİK, Seben Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet BAYSAL, Eski Bolu Milletvekili Mehmet GÜNER, İBB Sağlık Komisyon üyesi Habibe GÜNER ile belediye başkanları ile kaymakamlar, öğretim üyeleri, hukukçular davetliler arasındaydı.

Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ERİCEK katkılarından dolayı plaketini, İstanbul Bolulular Platformu Başkanı Sayın Mustafa ÖZKUL ve İstanbul Geredeliler Dernek Başkanı Sayın Ramazan AÇIKGÖZ’ÜN elinden aldı.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet BAYSAL’ın Narven’in Bolu’ya katkılarını anlattığı konuşması, geceye damgasını vurdu. Narven’in değerine değer katan konuşması ve yaşattığı gurur için Narven ailesi olarak değerli büyüğümüz Sayın Ahmet BAYSAL’a teşekkür ediyoruz.