s1
s2
s3
s4
s5
s6

Gölcük’ten Narven Termal Kasaba’ya Doğa Yürüyüşü Gerçekleşti

20.04.2018

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı ile Narven Termal Kasaba arasında yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüş düzenlendi.

Tabiatın Kalbi Kültür ve Doğa Derneği Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın rehberliğinde Bolu Valisi Aydın Baruş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, Tabiatın Kalbi Kültür ve Doğa Derneği üyeleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşların katıldığı doğa yürüyüşü 5 kilometrelik mesafenin ardından Narven Termal Kasaba’da sona erdi.

Vali Baruş ve beraberindekiler yürüyüşün ardından Narven Termal Kasaba’da Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi ödülüne sahip Macera Parkı içerisinde yer alan Zipline hattını deneyimledi. Macera Parkı etkinliğinin ardından Bolu İl Kültür Turizm Müdürü Hasan Kaplan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, Tabiatın Kalbi Kültür ve Doğa Derneği üyeleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar Narven Termal Kasaba’da öğlen yemeği yedi. Yemeğin ardından etkinliğe katılanlar Narven’den ayrıldı.