s1
s2
s3
s4
s5
s6

Mehmet Altıparmak Ve Ailesi Tatil İçin Narven’i Tercih Etti

02.02.2021

Eski futbolcu ve Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ailesi ve arkadaşları ile birlikte güvenli ve sağlıklı tatil için Narven Termal Kasaba’yı tercih etti.


Tesis ile ilgili düşüncelerini ifade eden Mehmet Altıparmak; “Yıllardır adını çok duyduğumuz ama fırsat bulamayıp gelemediğimiz bir yerdi Narven. Çok kalabalık bir grup ile nihayet buraya geldik ve işin açıkçası gelmeden önce herkesin kafasında soru işaretleri vardı ama şuanda ekibimizden hiç kimse buradan gitmek istemiyor. Burada ortam, çalışanların misafirlere yaklaşımı, memnuniyet noktasında yapılan çalışmalar ve hizmetler çok güzel. Türkiye’nin hemen hemen en iyi tesislerinden birisi konumunda, kendinizi evinizde gibi hissettiğiniz çok başarılı bir tesis Narven. Başta yöneticiler olmak üzere, tüm tesis çalışanlarına vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Pandemi sürecinde tesiste alınan önlemlerle ilgili düşüncelerini de dile getiren Altıparmak; “Burada pandemi ile ilgili her şey düşünülmüş, tesise girişten itibaren ilgili bakanlıkların yayınladığı genelgeler doğrultusunda tüm tedbirlerin eksiksiz ve titizlikle uygulandığına şahit oluyorsunuz. Güvenli ve sağlıklı bir tatil geçirebilmeniz için yiyecek-içecek alanlarında ortak kullanım alanlarında ve dairelerde yapılan temizlik ve hijyen çalışmaları çok başarılı. Narven Türkiye’nin en güvenli tesislerinden birisi diyebilirim” dedi.