s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” Programında Yöresel Lezzetleri Sergiledi

24.05.2023

Bolu Valiliği öncülüğünde Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı’ programına Narven A.Ş. İşletme Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanları katılım sağladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde tüm Türkiye’de başlatılan ve bu yıl 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftasında ikincisi düzenlenen ‘Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı’ programı kapsamında ‘Bolu Mutfağı’ etkinliği gerçekleştirildi.

 

Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programa Narven A.Ş. İşletme Müdürü İbrahim Yüksel, departman yöneticileri ve çalışanları katılım sağladı. Program kapsamında Narven Termal Kasaba standında Bolu’nun yöresel lezzetleri ve geleneksel lezzetlerin yorumlamalarından oluşan lezzetler davetlilerin beğenisine sunuldu.

 

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay’ın açılış konuşmasının ardından Bolu İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Vural, Bolu TSO Başkanı Abdullah Alemdar ve Bolu Valisi Erkan Kılıç konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri ve müzik dinletisinin gerçekleştirildiği etkinliğin devamında programa katılım sağlayan vatandaşlar ve protokol üyeleri stantları ziyaret ederek ikramlıklardan tadım yaptı ve görevlilerden sunulan yemekler ile ilgili bilgiler aldı. Etkinlik katılımcılara plaket takdimi ile sona erdi.