s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven Birinci Yıl Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

22.03.2017

Narven Termal Kasaba, hizmete girişinin birinci yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutladı. İki gün süren kutlamalarda konserlerin yanı sıra hem tesiste konaklayan hem de turla ziyarete gelen misafirlere yönelik sürpriz hediyeler verildi. Çocuklar ise palyaço eşliğinde keyifli vakitler geçirdi.

2016 yılının Şubat ayında misafirlerini ağırlamaya başlayan Narven Termal Kasaba hizmete girişinin birinci yılını bitirdi. Yıldönümü münasebetiyle tesiste birçok etkinlik yapıldı. Etkinlikler, Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde Bolu’nun ileri gelen siyasetçi, bürokrat, işadamının yanı sıra yerel ve ulusal medya mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilen kahvaltı programı ile başladı. Kahvaltı sonrası Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri ve protokol katılımcıları birinci yılın anısına tesisin bahçesine Narven fidanı diktiler. Fidan dikiminin ardından günün anlam ve önemine uygun olarak tasarlanan Narven pastası kesildi. Ayrıca protokol davetlilerine Narven (Karaağaç) fidanı hediye edildi. Ulusal ve yerel medya mensupları ise çevre etkinlikleri kapsamında düzenlenen ATV turuna katıldı.

Cumartesi günü yapılan etkinlerinin birinci gününün öğle programında, basın mensuplarına Nazlı Göl kenarında “Mangal’da Sucuk-Köfte” ikram edildi. Narven A.Ş Genel Müdürü Serdar Yıldız ile sohbet etme imkanı bulan basın mensupları, projenin geldiği nokta ve gelecekteki yatırımlar hakkında Yıldız’dan bilgi aldı. Daha sonra SPA ve termal alanları kullanan basın mensupları tesiste verilen hizmetleri yakından görme imkânı buldu.

Cumartesi akşam programında sahne alan Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, Narven’de konaklayan misafirlere unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 2 saat boyunca süren konserde, konuklar korunun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle hem duygulandı hem de keyifli vakitler geçirdi. Konseri dinlemeye gelen misafirlere küçük bir sürpriz yapıldı. Konuklara konser öncesi çam kozalaklarına takılı çekiliş numaralı dağıtıldı. Konser sonrasında ise Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Nalçacı tarafından çekilişle iki talihliye SPA hediye edildi.

Kutlamaların Pazar Günü yapılan etkinlikleri de birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ücretsiz tanıtım turu ile Narven ‘e gelen misafirlere yönelik olarak Nazlı Göl kenarında “Mangal’da Sucuk-Köfte” ikramı yapıldı. Konuklar, tesisi gezmenin yanı sıra doğanın ve temiz havanın tadını çıkarırken, çocuklar palyaço eşliğinde keyifli vakitler geçirdi. Tanıtım turu ile gelen konuklar arasından çekilişle dört aileye Narven’de 2 gün konaklama hediye edildi. Talihliler hediyelerini Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı’dan aldı.

Birinci yıl dönümü etkinlikleri Narven Alakart Restoran’da yapılan konserle son buldu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencilerinin verdiği konserde konuklar eğlenceli vakitler geçirdi. Yapılan çekilişle iki talihliye SPA masajı hediye edildi. Talihliler hediyelerini Narven Termal Kasaba İşletme Müdürü İbrahim Yüksel’in elinden aldı.