s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven Termal Kasaba 2. Yılını Coşkuyla Kutladı

19.03.2018

Narven Termal Kasaba, hizmete girişinin ikinci yılını birbirinden renkli etkinliklerle kutladı. İki gün süren kutlamalarda misafirlere mini konserler verildi, sürpriz hediyeler dağıtıldı. Çocuklar ise palyaçolar eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Narven Termal Kasaba’nın iki gün süren kutlamaların ilk gününde sahne alan Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, Narven’de konaklayan misafirlere unutulmaz anlar yaşattı. Konuklar korunun seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle hem duygulandı hem de keyifli vakitler geçirdi. Misafirlere konser öncesi çam kozalaklarına takılı çekiliş numaralı dağıtıldı. Konser sonrasında ise çekilişle 5 talihliye SPA Masajı hediye edildi. 

Kutlamaların ikinci günü Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Nalçacı ve Genel Müdür Serdar Yıldız’ın ev sahipliğinde fidan dikme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, ziyaret amaçlı Bolu’da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlçe Belediye Başkanları başta olmak üzere; Bolu’nun ileri gelen bürokratları, işadamları ve basın mensupları katıldı. 

Fidan dikiminin ardından Bolu Belediye Bandosu’nun verdiği konser eşliğinde Narven pastası kesildi. 

Yemek sonrası konuşma yapan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız şunları söyledi; “Hatırlarsanız tesisimizin ilk yıl kutlamalarında, Bolu’nun bereketli topraklarına bıraktığımız Narven tohumunun büyüyerek, gölgesinde nesillerin dinleneceği ulu bir ağaç olacağını ifade etmiştik. Bu süre içinde yatırımlarımız hız kesmeden devam ederken konuklarımıza vermiş olduğumuz hizmetten dolayı yüzlerinde beliren sıcacık gülümsemeler bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Artık biliyoruz ki Narven, sağlıklı yaşamın ve daha önemlisi sağlıklı bir şekilde yaş almanın en güzel duraklarından biri oldu. 

İkinci yıl etkinlikleri kapsamında son olarak Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ücretsiz tanıtım turu ile Narven’e gelen misafirlere yönelik olarak gerçekleştirilen çekilişle beş aileye Narven’de 2 gün konaklama hediye edildi. Talihliler hediyelerini Narven A.Ş. Bölgeler Satış Müdürü Fatih Çaredar ve yetkili satış müdürlerinden aldı. 

İki gün süren ve geniş katılımın sağlandığı Narven Termal Kasaba ikinci yıl etkinlikleri çekilişin tamamlanmasıyla sona erdi.