s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven Termal Kasaba Tapuları Teslim Etmeye Devam Ediyor

11.02.2017

Narven Tapularını Noter huzurunda teslim etti.

Narven Termal Kasaba, ilk etap tapularını dağıtılmaya devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 10. dönem sahibi üyelerimiz Bolu 4. Noter huzurunda tapularını Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı’dan teslim aldı. Konuklar güvenli satış ve huzurlu tesiste yer sahibi oldukları için memnuniyetlerini dile getirdi.

Birinci etabın ilk bölümü ile, bir yıldan kısa bir süredir hizmete giren Narven, 150 bin geceleme sayısına ulaştı.

Narven’e İstanbul’dan gelen Ahmet Kaya tesisi çok beğendiklerini belirterek “Konsept olarak Narven’i çok beğendim. Ben inşaatçıyım. Proje, kullanım anlamında oldukça yeterli. Her şey düşünülmüş” dedi.

İstanbul’da sosyal çalışmalar alanında çalışan Bayram Songur ise Narven’e arkadaşlarının önerisi ile geldiğini ve çok beğendiğini söyledi. Songur, “Burası konumu ve sakinliği ile mükemmel bir tesis. Düşünenlerin fikirlerine sağlık. Ben kışın burada konaklıyorum. Bir de yazın satın alıp yazları da ailemle burada geçirmeyi düşünüyorum” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde danışman olarak görev yapan Kenan Kılıç’da Narven’in tapulu hisseli gayrimenkul anlamında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini aktardı. Kılıç şunları söyledi: “Narven’de profesyonel bir yönetim anlayışı olduğunu gördüm. Bina ve hizmet standartlarının sınırları zorladığını belli. Tesis tam kapasiteye faaliyete geçtiğinde dünyadaki iyi örnekleri ile yarışacağı kanaatindeyim.”