s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven’de Ebru Kursu başlıyor

25.01.2017

3 Nesil 4 Mevsim tatil anlayışı ile hizmet veren Narven, eğlence aktivitelerine şimdi de sanat etkinliklerini ekledi.

Geleneksel Türk sanatlarından olan Ebru Kursu, Görsel Sanatlar Öğretmeni Meral Balcı ve Resim Öğretmeni Çiğdem Yılmaz tarafından verilecek.

26 Ocak Perşembe günü Narven Sanat Sokağı’nda başlayacak olan Ebru Kursu birer gün arayla her gün 16.00-19.00 saatleri arasında verilecek. Kurs için herhangi bir yaş sınırlaması olmayacak. Ayrıca katılımcıların herhangi bir malzeme getirmesi de gerekmeyecek.

Ebru kursunda, ilk olarak ebru sanatının tarihi, kökeni ve yapımında kullanılan malzemelerin tanıtılması ile başlanarak kitre, fırça, öd ve boya yapımı anlatılacak. Battal tekniği, gelgit tekniği, şal tekniği ve çiçek ebru yapımı da uygulamalı olarak öğretilecek.

Daha sonra öğrenciler, Ebru sanatını öğretmenlerinin gözetiminde kendi hazırladıkları teknelerde deneme imkânı bulacaklar. Üç ders saati sonunda öğrenciler çalışmalarını kurutma raflarına bekleterek ilk Ebru eserlerini vermiş olacaklar. Kursun sonunda tüm çalışmalar Narven Sanat Sokağı’nda sergilenerek diğer misafirlerin beğenisine sunulacak.

Ebru kursuna katılmak isteyen misafirlerimiz 444 6 414 numaralı telefondan ön kayıt yaptırabilecekler.