s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven’de Ramazan Bayramı Coşkusu Yaşandı

19.06.2018

Her bayram geleneksel olanak düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya gelen Narven yöneticileri ve personeller, Ramazan Bayramı’nı hep birlikte kutladı.

Nazlı Göl Kafe’de organize edilen etkinliğe Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı, birim müdürleri ve liderleri ile birlikte Narven ailesi çalışanları katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı; “Değerli arkadaşlar bir Ramazan Bayramı’nı daha geride bıraktık. Bu bayram bizim Narven çatısı altında geçirdiğimiz üçüncü Ramazan Bayramı'mız. Açılışımızda 140 dairede 500-600 kişiye hizmet verdiğimiz zamanlardan kapasitemizi ve ağırladığımız misafir sayımızı üç dört katına çıkardığımız günlere geldik. Burada en büyük emek sizlere ait. Sizler sayesinde Narven her geçen gün değerini arttırmaya devam ediyor. Başarılması güç işlere hep birlikte imza attık. Verdiğiniz emekler için ve büyük bir aile olduğumuz için hepinize teşekkür ediyorum ve hep birlikte nice güzel bayramlar geçirmeyi diliyorum” dedi.

Aydoğanlı’ın ardından konuşma yapan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız şunları söyledi; Yardımcısı Recep Aydoğanlı’da şunları söyledi; “Arkadaşlar hepinizin Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum. İnşallah nice bayramları hep birlikte idrak ederiz. Biz bayramları bir arada olabildiğimiz için çok seviyoruz. Biz güzel bir aileyiz. Ben bu ailenin birlikteliğinden, birbirine bağlılığından çok memnunum. Ramazan ayı dolayısıyla işlerimizin hafiflediği, bir bakıma dinlenme fırsatı bulduğumuz bir süreci geride bıraktık. Önümüzde yoğun ve hareketli bir dönem var. Bu dönem her zaman olduğu gibi iyi bir aile olduğumuzu göstermek için önemli bir dönem. Bu zamana kadar verdiğiniz emekler için, bundan sonraki süreçte de vereceğiniz emekler ve göstereceğiniz gayret için hepinize teşekkür ediyorum.”

Kutlama vesilesi ile bir araya gelen ve her biri farklı birimlerde görev yapan personeller, bol bol sohbet etme olanağı buldular.