s1
s2
s3
s4
s5
s6

Turizm Duayeni Orhan Ağaçlı Narven’i Ziyaret Etti

23.08.2024

Ağaçlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Turizm Duayeni Orhan Ağaçlı geçtiğimiz aylarda Narven A.Ş. bünyesinde hizmete giren Narven Wellness & Thermal Hotel’i ziyaret etti.

Aksaray’da yaptığı yatırımlar başta olmak üzere ülke genelindeki yatırımları ile Aksaray yöresinde ‘Anadolu Kavşağında Bir Efsane’ namı ile anılan ve yaptığı hizmetlerine karşılık TBMM’den ‘Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen Turizm Duayeni Orhan Ağaçlı Narven Wellness & Thermal Hotel’i ziyaret etti.

Narven A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Orhan Ağaçlı Narven Termal Kasaba projesinin mevcut durumu ve geçtiğimiz aylarda Narven A.Ş. bünyesinde hizmete giren Narven Wellness & Thermal Hotel hakkında bilgiler aldı. Proje hakkında görüşlerini paylaşan Ağaçlı; “Bolu çok güzel bir şehir olmuş. Buraya gelmekten çok mutlu oldum. İnsanları cana yakın ve misafirperver çok insanlar. Narven’in bekçisi olan kardeşimi 30 yıldır tanırım. Bana Narven’i anlatırdı fakat ben Narven’i küçük bir zannederdim. Fakat buraya geldim ve beni sağ olsunlar en küçük noktasına varana kadar gezdirdiler. Ben bir yatırımcı olarak buraya hayran kaldım. Bu projeyi bu şehre ülkemize kazandıranlara çok teşekkür ederim” dedi.