s1
s2
s3
s4
s5
s6

Vosvos Sevenler Narven’de Bir Araya Geldi

09.10.2017

Narven Termal Kasaba tarafından düzenlenen etkinlikte Bolu Vosvos Sevenler Kulübü üyeleri bir araya geldi. Bolu’da klasik Vosvos severlerin bir araya gelerek kurduğu Bolu Vosvos Sevenler Kulübü üyeleri Narven Termal Kasaba tarafından düzenlenen öğlen yemeğinde bir araya geldi. Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe aileleriyle birlikte gelen Vosvos tutkunları birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından özel hazırlanmış Vosvos pastası kulüp üyeleri tarafından kesildi.

Etkinlikte konuşan Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı: “Narven olarak değerlerimize önem veriyoruz. Vosvoslar da geçmişten günümüze gelen bir miras. Bu mirasa bu şekilde sahip çıkarak bir birliktelik oluşturan kulüp üyelerine teşekkür ediyorum. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk” dedi.

Aydoğanlı’nın ardından görüşlerini dile getiren Bolu Vosvos Sevenler Kulübü Başkanı Emrah İslam; Narven Termal Kasaba tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldikleri için Narven ailesine teşekkür etti ve şunları söyledi: “Vosvos bir tutku, yani bir nevi çocuğunuz gibi. Bir ruha sahip araçlardır vosvoslar ve kullananlar da bunun bilincindedir. Vosvos seven insanlar doğayı, hayvanları, çevreyi de severler. Vosvos bizim bir tutkumuz. Arabamıza bindiğimizde içimize çektiğimiz tarih kokusunun değeri paha biçilemez. Son teknoloji müzik çalardan bir şarkıyı dinlemek yerine, bir plaktan dinlemek ne kadar özel bir duygu ise; son model bir arabaya binmek yerine, Vosvos’a binmek öyle özel ve güzel bir duygu” dedi.

Bolvos Kulübü ile ilgili bilgiler veren İslam konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bolvos Kulübü olarak kurulduğumuz ilk günden beri etkinlikler gerçekleştirerek bir aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bize kalan bu eşsiz mirası gelecek nesillere aktarmak için çaba sarf ediyoruz. Farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz ve çocuklarımıza Vosvosları örnek göstererek eskiden kalma alışkanlıkları öğretmeye çalışıyoruz. Sonuçta Vosvoslar halkın arabası ve hiç birbirini tanımayan insanlar bile Vosvoslar sayesinde ortak noktada bir araya gelebiliyorlar. Bu bağ bambaşka bir bağ ve anlatılabilecek bir şey değil, yaşamak gerek.”

Bolu Vosvos Sevenler Kulübü üyeleri, düzenlenen etkinliğin ardından Narven Termal Kasaba’da fotoğraf çektirdi ve tesisten ayrıldı.