s1
s2
s3
s4
s5
s6

ABP Bolulu’lara Narven’i Gezdirdi.

03.06.2014

Ankara Bolulular Platformu faaliyetlerini sürdürüyor. Yerel Yönetim seçimlerinde Belediye Başkanlıklarına seçilen Belediye Başkanlarına tebrik ziyaretlerinde bulunuyorlar.

Ankara Bolulular Platformu Ankara da yaşayan Boluluları Narven Termal Tatil Kasabasına götürdü. Narven ile ortaklaşa yapılan gezi programında Bolululara Narven’in tanıtılması sağlandı.

Ankara Bolulular Platformu Başkan Vekili Mustafa Aydınalp; “Ankara da yaşayan Bolulu hemşehrilerimizi bir araya getirip kaynaştırmanın yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Bolu’ya geziler düzenleyerek, Bolu’nun tanıtılmasına da katkı sağlıyoruz. Bu çerçeve de Bolu’muza dev bir yatırım olan Narven Termal Tatil Kasabasını tanıtabilmek amacıyla bu geziyi organize ettik. Bizleri sıcak karşılamalarından dolayı Narven yönetimine şahsım ve Bolulular adına teşekkür ederim” dedi.

Narven yönetimi Bolululara misafirperverliklerini göstererek, ağırladıktan sonra toplantı salonunda Narven ile ilgili hazırlanan film eşliğinde bilgiler verildi.

Narven’in de kurucularından olan Halit Yıldız katılımlarından dolayı Bolululara teşekkür ederek, Narven Tatil Kasabası hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.

Narven Termal Kasabası hakkında bilgiler veren Halit Yıldız şunları söyledi;

Narven Termal Kasaba’nın toplamda 450.000 m² alana inşa edilen, bu ihtişamlı büyüklüğüne rağmen çevreye ve doğal yaşama karşı son derece saygılı bir proje olduğunu, yapımı esnasında tercih edilen malzemelerden, yapım tekniklerine kadar her seçim öncelikle doğa ve çevre gözetilerek yapıldığını, Kurulduğu arsa, sahiplerinden parseller halinde alınmış ve en sonunda bulunan ağaçların hiçbirine dokunulmadan oluşturulabilecek mimari proje hazırlandığını, bu alandaki eksiklikleri belirleyip termale farklı bir bakış açısı ve yeni bir form kazandırmak isteyen proje sahipleri yapılan araştırmalar ve uzun çalışmalar sonunda bu projeye imza atıldığını ifade etti.

Narven Termal Tatil Kasabasının Yatırımcıları Kimler;

Proje yatırımcılarından da bahseden Halit Yıldız; “Bu devasa projeyi hayata geçiren yatırımcıların; yaklaşık 2.300 çalışanı ile ülkemizin önemli kuruluşlarından biri olan ERPİLİÇ’in firma ortaklarından Sayın Mustafa ERİCEK, Bolu ve Gerede’de faaliyet gösteren Çarıkcı Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necip ÇARIKCI ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nedim ÇARIKCI, 1975 yılında, Türk sermayesiyle güvenilirlik, dürüstlük ve her iş zamanında ilkeleri ile kurulmuş ve taşımacılık sektöründe saygın yerini alan Nalçacılar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerafettin Nalçacı, Rehber Yeminli Mali Müşavirliğinin kurucusu olan ve bir dönem Bolu İl Genel Meclis Başkanlığı görevini de yapan Sayın Halit Yıldız Bolu’nun turizm sektöründe adını üst kademelere taşımak ve Narven ile termali doğa turizmi ile buluşturmayı hedeflediklerini” söyledi.

Narven Termal Tatil Kasabasına Nasıl Sahip Olacaksınız ve Neler Var?

Halit Yıldız; “Narven Termal Kasaba’nın hisseli gayrimenkul sistemi ile en az 1 haftalık devre alan aileler doğanın kalbinde, doğa ile uyumlu hazırlanmış konforlu evlerinde konaklayıp sosyal alanlarda termal havuzlar, yüzme havuzları, aquapark, hamamlar, saunalar, fitness center, sportif faaliyet alanları, buz pateni, binicilik, bowling, sinema salonu, çocuk oyun alanları, paintball, go-cart ve daha nice aktivitelerden dilediklerince faydalanabileceklerini, aynı zamanda eşsiz bir konuma sahip olan Narven projesinde yer alan tüm aileler dilediklerinde Ata binebileceklerini, Spor yapabileceklerini ve Kartalkaya Kayak Merkezi‘n de kayak yapabileceklerini, Gölcük, Abant, Yedigöller, Göynük, Akçakoca gibi tabiat güzelliği ile meşhur gezi yerlerine rahatça ulaşabileceklerini” ifade etti.
Ankara da yaşayan Bolulular daha sonra Bolu Köroğlu Caddesinde gezerek, alış veriş yapıp, hatıra fotoğrafları çektiler.