s1
s2
s3
s4
s5
s6

Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’nin Bolu İl Yönetimi Narven’de kahvaltıda bir araya geldi

13.02.2017

Kanatlı hayvan üreticilerinin yoğun olduğu il temsilcileri ile yürütülen yoğun çalışmalar ve gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde kurulması kısa süre önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylanan Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği'nin Bolu İl Yönetimi Narven Termal Kasabası'nda kahvaltıda bir araya geldi.

Üreticiler ile Bolu’nun üst düzey bürokratlarının bir araya geldiği kahvaltılı toplantı, Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda birliğin Denetim Kurulu Üyeliği yapan Fehmi Başaran’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, , AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Ateş, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdare Müdürü Sırrı Kösterekli, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Süleyman Kara, İl Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Kerim Yel, Bolu Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Demiröz, Bolu’da kanatlı hayvan eti üretimi yapan işadamları ve basın mensupları katıldı. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise konuşmasına Narven’den övgüyle bahsederek başladı. Ercoşkun şunları söyledi : “Güzel bir tesiste, Bolu’nun gelecekte en önemli gelişim noktalarından birisi olan bizim de gurur duyduğumuz Narven’de bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz.