s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven, Ankara Basını ile Buluştu

13.11.2014

Narven Termal Kasaba’nın Ankara Hilton Otel’de düzenlenen basın toplantısına ilgi yoğun oldu. Öğlen yemeğiyle başlayan toplantıda, Narven’in 250 milyon dolarlık yatırım değeri, Bolu’nun ikinci büyük ilçesi olması ve yatırımcıların güveni dikkat çekici başlıklar arasında yer aldı. Basın mensuplarının soruları ile devam eden ve katılanlara Narven tanıtım kitinin dağıtıldığı toplantı renkli görüntülere sahne oldu.

Basın toplantısında konuşan Narven Termal Kasaba İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, “Proje detaylarına geçmeden önce şunu belirtmek isterim; Bolu muhteşem doğası, şifalı suları ile Ankara’nın arka bahçesi niteliğinde. Ankara halkının gerek tatil gerekse dinlenme ve konaklama amaçlı en çok tercih ettikleri bölge olması dolayısı ile biz Ankara halkına özel bir ayrıcalık sunmanın keyfini yaşıyoruz. Keyif diyorum çünkü; Narven gerek yatırım ve ağırlama kapasitesi, gerek sosyal donatıları ve işletme mantığı ile bugüne kadar yapılan yatırımların çok üstünde, uluslararası düzeyde bir proje olarak yükseliyor. Biz Bolu’ya bir kasaba inşa ediyoruz… Bolu tabiatı ve şifalı suları ile keşfedilmeyi bekleyen bir cevher. Biz de Narven ile bu güzelliğe yakışır bir proje oluşturarak üç nesile dört mevsim keyifli bir tatil olanağı sunuyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Narven Genel Müdürü Bülent Özmen; “Türkiye’de 1 milyar dolarlık termal turizm pazarı var. Sağlık Bakanlığı’nın son projeksiyonunda bu rakamın 3 milyar dolara çıkacağı tahmin ediliyor. Türkiye termal pazarı dünyanın 7. büyük termal pazarı olarak öne çıkmaktadır.” sözleri ile Türkiye’nin termal turizmde önemli bir rolü olduğunu ve bu rolün Narven ile artacağınu vurguladı.