s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven Komşuları Hoşgeldiniz Kokteyli İle Bir Araya Geldi

13.03.2019

Narven Termal Kasaba tarafından tesiste konaklayan misafirlere yönelik ‘Hoşgeldiniz Kokteyli’ düzenlendi.

Şifalı suları ve yemyeşil doğası ile Türkiye’nin cennet köşesi Bolu’da 2016 yılının başından beri misafirlerini ağırlayan ve yaklaşık 18 bin üyesi ile alanında lider konumda olan Narven Termal Kasaba misafirlerinin komşuluk ilişkilerini arttırmak amacıyla ‘Hoşgeldiniz Kokteyli’ etkinliği düzenlemeye başladı. Narven’de konaklayan misafirler, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğin ilkinde bir araya geldi. Narven Termal Kasaba yöneticilerinin de yer aldığı etkinlikte misafirler kendileri için hazırlanan ikramların tadına bakarken, tesis ile ilgili merak ettikleri birçok sorunun da cevabını en yetkili kişilerden aldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Narven ailesi adına bir konuşma yapan Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı Narven çatısı altında hep birlikte daha güzel günler göreceklerini ve bu tür etkinliklerle de sık sık Narven’in komşularını bir araya getirerek komşuluk ilişkilerinin güçlenmesine katkıda bulunmaya çalışacaklarını ifade etti.

Etkinlikte ayrıca Narven’de hizmet veren ve faaliyet gösteren Spor ve Aktivite Alanları, Yiyecek-İçecek Alanları, SPA Alanları ve Tanıtım Bilgilendirme stantları yer aldı.