s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven Sanat Sokağı Umut Sanat Atölyesi’ne Ev Sahipliği Yaptı

22.11.2016

Umut Sanat Atölyesi tarafından düzenlenen sergide 8 değerli sanatçının hazırladığı 106 eser Narven Sanat Sokağı’nda sanatseverler ile buluştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçer, BOFSAD Derneği Başkanı ve üyeleri ile birlikte birçok sanatseverin katıldığı açılışa ilgi oldukça yoğundu.

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Zerrin Biçer yaptığı açılış konuşmasında: “Böyle güzel bir ortamda bulunmaktan çok mutlu oldum. Resim benim imrenerek baktığım bir sanattır. Sanatçıların eserlerine her zaman hayranlıkla bakarım ve eserleri inceleyen insanların da huzurla dolduğunu hep gözlemlemişimdir. Emeklerine sağlık diyor, Bolu halkımızı sanatla buluşturdukları için tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Umut Sanat Atölyesi sahibesi Ümit Kozan basın mensuplarına şunları söyledi; Eser sahibi sanatçılarımızla 4 yıldır Umut Sanatta Atölyesinde birlikte çalışıyoruz. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde 6 karma sergi düzenledik. Aynı zamanda 3 sanatçımızla da kişisel sergi açtık. Sergi açılışlarımız devam edecek. Narven kapılarını bizlere açarak sanata ne kadar önem verdiğini gösterdi. Başta Narven Proje Müdürü Nedret Yıldız olmak üzere tüm Narven ekibine destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Narven Genel Müdürü Serdar Yıldız sergiyi gezdikten sonra ressam Ümit Kozan’a teşekkürlerini iletti. Yıldız; “Narven Sanat Sokağı projesini hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Narven’in kapıları sanata ve sanatçılara her zaman açık” dedi

5 Aralık 16 tarihine kadar “Narven Sanat Sokağı”nda açık olacak sergi, sanatseverlerin ziyaretini bekliyor.