s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven Termal Kasaba Bir Yaşında

09.03.2017

Otelin birinci yılının kutlandığı kahvaltı organizasyonuna Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, BTSO Başkanı Türker Ateş başta olmak üzere, otel yönetim kurulu üyeleri, ulusal ve yerel televizyon kanallarının temsilcileri katıldı.

Kahvaltıda söz alan Otelin Genel Müdürü Serdar Yıldız yatırımların ilk gün olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini dile getirdi. Yıldız yıldönümü dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz turizm şehri olma yolunda hızla ilerlediklerini ifade ederek dünyada yaşanabilir kentler arasında da ilk üçe girmek için bu tür yatırımların önemli olduğunu ifade etti.

Bolu iline yapılan yatırımların Bolulu vatandaşlar tarafından yapılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren BTSO Başkanı Türker Ateş otelin birinci yılını kutlayarak yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Bolu’nun bir sanayi şehri olamayacağını fakat yatırımlar ile iyi bir turizm şehri olabileceğini söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da yönetim kurulu üyelerini yatırımlarından dolayı tebrik etti.

Kahvaltıda son olarak söz alan Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin otelin proje aşamasından beri başarılı bir yol haritası çizerek kalitesini her geçen gün arttırdığını ifade etti.

Otelin birinci yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen organizasyon fidan dikimi ve pasta kesimi ile sona erdi.