s1
s2
s3
s4
s5
s6

Narven’de 2024 Yılı 1. Dönem Terfi Töreni Gerçekleştirildi

12.02.2024

Narven Akademi tarafından Narven A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren departmanlarda görev yapan çalışanlar için ‘2024 Yılı 1. Dönem Terfi Töreni’ gerçekleştirildi.


Narven Akademi tarafından gerçekleştirilen Terfi Töreni’ne Narven Termal Kasaba’da farklı birimlerde görev yapan çalışanlar ile birlikte, birim ve departman yöneticileri katıldı.


Narven Akademi tarafından gerçekleştirilen 2024 Yılı 1. Dönem Terfi Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı’nın açılış konuşması ile başladı. Aydoğanlı; göstermiş oldukları başarı için ve projeye katmış oldukları değer için terfi alan çalışma arkadaşları başta olmak üzere tüm Narven çalışanlarına teşekkür etti.


Terfi töreni Genel Müdürlük ve İşletme Müdürlüğü’ne bağlı departmanlarda görev yapan ve terfi alan çalışanlara ödüllerinin takdim edilmesi ile devam etti.


Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız; terfi alan çalışma arkadaşlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Narven’in her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini ve bu gelişimde her çalışma arkadaşının farklı bir misyonu olduğunu ifade eden Yıldız; Narven’in büyümesinde katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarına emekleri için teşekkür etti.
Terfi töreni pasta kesimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.