s1
s2
s3
s4
s5
s6

Satış Personeline Yönelik “Motivasyon Eğitim Programı” Düzenledi

17.03.2017

Narven A.Ş bünyesinde 8 bölgede görev yapan 80 satış personeli, hafta sonu Narven’de konaklayarak dolu dolu bir eğitim programı geçirdi.


Narven Akademi tarafından satış personeline yönelik olarak düzenlenen periyodik eğitim programı yapıldı. Programda, Narven A.Ş. bünyesinde Satış Temsilcisi, Satış Danışmanı, Uzman Satış Danışmanı, Satış Müdürü ve Yetkili Satış Müdür’lerine yönelik Workcube CRM Eğitimi, İşletme Mantalitesi, İletişim Sanatı, İkna Psikolojisi, Beden Dili, Satış Yöntemleri, Müşteri Karşılama ve Ağırlama, Sözleşme ve Operasyon eğitimleri verildi.


Eğitim programı, Pazar akşamı Narven A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Recep Aydoğanlı’nın açılış konuşması ile başladı. M3 Works tarafından hazırlanan Ritim Çalışması’ndan sonra satış ekibi canlı müzik eşliğinde akşam yemeğini yedi.


Eğitim programının ikinci günü ise IT Kıdemli Uzmanı Utku Kapoğlu tarafından verilen “Workcube CRM Eğitimi” ile start aldı. Narven Termal Kasaba İşletme Müdürü İbrahim Yüksel’in, “İşletme Mantalitesi” sunumunun ardından, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Nurtanış Velioğlu, “İletişim Sanatı”; Prof. Dr. Nihal Mamatoğlu ise “İkna Psikolojisi” üzerine eğitim verdi. Psk. Hülya Cengiz, satış müdürlerine yönelik olarak “Nefes Terapisi ve Sorun Çözme Teknikleri”ni anlattı. Bölgeler Satış Müdürü Fatih Çaredar ise “Fiyat Açma Eğitimi, Portföy ve Süreç Yönetimi” konusunda birikimlerini paylaştı. Sunumların ardından Nazlı Göl’de “Mangalda Sucuk-Köfte” ikramının ardından M3 WORKS ekibinin hazırladığı “Domino Atölyesi” ile satış ekibine yönelik takım çalışması pekiştirildi.  


Programın üçüncü günü, Prof. Dr. Meltem Nurtanış Velioğlu’nun “Beden Dili” sunumu ile başladı. Daha sonra Satış Müdür Mehmet Yamgu, Demo Satış Yöntemlerini; Yetkili Satış Müdürü Aylin Kadıoğlu, Tur Satış Yöntemlerini; Yetkili Satış Müdür Mustafa Özbay “Role Play” konusunu; Yetkili Satış Müdürü Tamer Turhan ve Satış Müdürü Barış Engin “Müşteri Karşılama ve Ağırmalama”yı; Yetkili Satış Müdürü Yılmaz Aksakal “Alan Disiplini ve Satışa Giden Yol”u; Satış Sonrası ve Müşteri Memnuniyeti Yöneticisi Seçil Güneş “Sözleşme ve Operasyon Eğitimi” konularında sunum yaptı.


Sunum ve eğitim programlarının ardından satış ekibine yönelik olarak sınav yapıldı. Sınavın ardından Yetkili Satış Müdürü Tamer Turhan tarafından bilgi yarışması düzenlendi. Programın son bölümünde yazılı sınavda birinci olan Uzman Satış Danışmanı Eren Gül’e ve bilgi yarışmasında birinci olan Satış Temsilcisi Emre Toraman’a ödülleri takdim edildi. Ayrıca sınavda başarılı olan ve eğitimi başarı ile tamamlayanlara da sertifikaları verildi.


Eğitim kapanış bölümüne katılan Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız, satış ekibine yıl içinde gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür etti. Satış bazında Türkiye 1. olan Satış Danışmanı Rıdvan Özer’e Başarı Belgesi’ni ve ödülünü takdim etti.