s1
s2
s3
s4
s5
s6

Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan Narven’i Ziyaret Etti

19.09.2017

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesi için Bolu’ya gelen Bölgesel Amatör Ligi temsilcisi Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan ve Yönetim Kurulu üyeleri Narven Termal Kasaba’yı ziyaret etti.

Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı’nın ev sahipliğinde Narven’e gelen Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan ve Yönetim Kurulu üyeleri Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız ile birlikte tesisi gezdi.

Özhan; “Sayın Başkanımız geldiğimiz ilk günden beri bizi ve takımımızı yalnız bırakmadılar. Kendimizi Sinop’ta gibi hissettik. Öncelikle Sayın Boluspor Başkanımız Necip Çarıkçı’ya teşekkür ediyoruz. Bize çok büyük misafirperverlik örneği gösterdiler. Sayesinde Narven gibi nezih bir tesisi gezme fırsatı bulduk. Biz de bu güzelliği gittiğimiz her yerde, çevremizdekilere anlatacağız” dedi.

Özhan konuşmasının devamında şunları söyledi; “Spor sayesinde Türkiye’nin birçok İline seyahat etme şansımız oluyor ve gittiğimiz yerler arasında böylesine bir tesisi ve doğayı ilk kez gördük diyebilirim. Türkiye standartlarının üzerinde mükemmel bir tesis. Bu anlamda yatırımcılara ülkemize böyle bir tesisi kazandırdıkları için teşekkür ediyorum ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.”

Özhan ve Yönetim Kurulu üyeleri Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıldız ve Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek tesisten ayrıldı.