Narven’den Lezzetli Tarifler – Narven Yaprak Kebabı

DANA BONFİLE Gr 200
California biber kırmızı Gr 80
california biber yeşil Gr 80
Soğan Gr 80
sarımsak Gr 20
domates Gr 80
dömi glass sos Gr 10
taze kekik Gr 25
tuz Gr 25
karabiber Gr 25
pul biber 25
tereyağı Gr 40
zeytin yağı Cl 20
ayçiçek yağı Cl 50

Etimizi tuz ve biber ile marine ettiken sonra ince yaprak şeklinde doğruyoruz. Kızdırdığımız geniş nir tavda etleri soteliyoruz. Etlerimiz tam pişmeden sırasıyla sebzelermizi ilave ediyoruz. Bir süre soteledikten sonra baharatlarımızı ilave ederek lezzetlendiriyoruz. Yemeğimizi servis edeceğimiz tabağa aldıktan sonra üzerine sosumuzu ilave ederek taze kekik
süslüyoruz.

Yönetim
01 Mart 2020
Menü Görüntüle